Gratis WiFi meting voor het onderwijs

Om onderwijsinstellingen hun zorgen omtrent Wi-Fi weg te nemen, en de mogelijkheid te geven om kennis te maken met Whyless, bieden wij deze Wi-Fi check volledig gratis aan. Omdat vanaf morgen veel scholen gesloten zijn of beperkt gebruikt worden, is dit een mooie gelegenheid om het Wi-Fi netwerk na te laten meten.

De reden voor ons om dit te doen, is om scholen te kunnen helpen tijdens deze lastige periode en gelijktijdig de kwaliteit van onze dienstverlening te laten ervaren. Wij hopen enkel dat u in de toekomst weer een keer aan ons denkt en uw goede ervaring doorvertelt aan anderen.
De Wi-Fi meting is volledig gratis en u ontvangt eveneens kosteloos een rapport met de resultaten. Het rapport met het resultaat en de adviezen spreken wij vervolgens graag met u door, ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Indien u meer informatie wilt of graag alvast telefonische een afspraak wilt inplannen dan kunt u ons bellen: 085-2460219, mailen: info@whyless.nl of een berichtje via Linkedin sturen.

Heeft u toch nog twijfels? Wij brengen u graag in contact met de scholen die reeds van dit initiatief gebruik hebben gemaakt tijdens de 1e lockdown. Zij vertellen graag hun ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *