Veilig zakelijke WiFi

Een van de grootste bedreigingen binnen de IT is de aanwezigheid van verborgen backdoors waardoor onbevoegde derden ongezien uw netwerk kunnen infiltreren. De oplossingen van Whyless zijn vrij van backdoors en ongewenste mogelijkheden tot het onttrekken, toevoegen of manipuleren van data. Dit zorgt voor een veilig zakelijk en professioneel WiFi netwerk.

De hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken worden in Duitsland door Lancom Systems ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste normen van gegevensbescherming. Al onze oplossingen beschikken over het keurmerk “IT-Security Made in Germany” (ITSMIG). Het federaal kantoor voor informatiebeveiliging (BSI) bevestigt de betrouwbaarheid en het uitstekende beveiligingsniveau van de hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken.

Onze oplossing, inclusief de geïntegreerde stuurprogramma’s en firmware, worden geleverd zonder schadelijke software zoals virussen, wormen of Trojaanse paarden. Wij kunnen natuurlijk ook altijd advies geven op dit gebied. Tevens is onze oplossing vrij van functies die de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van hardware, software of gegevens, nadelig kunnen aantasten.

Klik op Declaration of Trustworthiness voor de volledige verklaring.

Whyless logo met schild
Cirkel diagram met devices en technologie