WiFi as a Service

WiFi as a Service is een volledig verzorgde dienst inclusief onderhoud en beheer. Alles wat u nodig heeft voor een snel, veilig en betrouwbaar WiFi netwerk in één flexibel abonnement. Hierdoor is het niet nodig om specialistische WiFi kennis en dure meetapparatuur zelf in huis te hebben. Ook het up-to-date houden van de WiFi omgeving zit volledig in het WiFi as a Service abonnement inbegrepen.

Business

Voor retail, restaurants of kleine kantoren

Snel en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
Redundant
Professionele hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High density WiFi
Zorgapplicaties

Professional

Voor hotels, industrie of grotere kantoren

Snel en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
Redundant
Professionele hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High density WiFi
Zorgapplicaties

Enterprise

Voor overheid, ziekenhuizen of groothandels

Snel en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
Redundant
Professionele hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High density WiFi
Zorgapplicaties

Hoe gaan wij te werk?

Design

Onze consultants denken samen met u na over de toepassingen en inrichting van het WiFi netwerk om zo naar een definitief design toe te werken. Ook wordt er gekeken naar de integratie met het bestaande netwerk en de benodigde bekabeling. Op basis van de plattegronden maken wij een WiFi simulatie en voeren een WiFi meting bij u op locatie uit. Zo weten wij precies wat er benodigd is om de juiste WiFi performance te kunnen garanderen.

Configuratie

Op basis van het design maken wij alvast de configuratie in orde. De configuratie kunnen wij al uitvoeren voordat de benodigde hardware is geïnstalleerd. Hiermee zorgen we ervoor dat het nieuwe WiFi netwerk snel en gemakkelijk, zodra de bekabeling en installatie gereed is, in gebruik kan worden genomen.

Installatie

Het aanleggen en/of aanpassen van bekabeling laten we over aan de installateur en maakt geen onderdeel uit van de eenmalige projectkosten. Wij werken graag samen met u eigen huissinstallateur. Heeft u deze niet, dan kunt u gebruik maken van één van onze partner installateurs. Om u te ontzorgen, zorgen wij ook hier voor de voledige aansturing zodat het project soepel verloopt.

Oplevering

Zodra alles is aangesloten testen wij de volledige WiFi as a Service oplossing en lossen wij eventuele restpunten gelijk voor u op. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Zodra de oplevering gereed is nemen wij de oplossing in beheer en zorgen wij ervoor dat u tevreden blijft.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor Wifi as a Service?

WiFi as a Service biedt alle voordelen van een professioneel WiFi netwerk zonder dat u hoeft te investeren. U betaalt namelijk alleen voor het gebruik van het WiFi netwerk. Grote investeringen vooraf zijn verleden tijd en u kunt direct profiteren van een professioneel, betrouwbaar en perfect werkend WiFi netwerk. Uw maandelijkse abonnementsprijs is gebaseerd op het aantal gebruikers en het gebied waar u WiFi dekking wenst te hebben. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Wat zijn de kosten van het WiFi as a Service abonnement?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal gebruikers, de oppervlakte en de gewenste toepassingen voor uw WiFi omgeving. Mist u nog iets of heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op.

Hoe weet ik dat mijn WiFi netwerk veilig is?

De hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken worden in Duitsland door Lancom Systems ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste normen van gegevensbescherming. Al onze oplossingen beschikken over het keurmerk “IT-Security Made in Germany” (ITSMIG). Het federaal kantoor voor informatiebeveiliging (BSI) bevestigt de betrouwbaarheid en het uitstekende beveiligingsniveau van de hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken. Tevens maken wij gebruik van de laatste security standaarden en zorgen wij altijd dat uw WiFi netwerk up-to-date is. Meer over onze netwerkbeveiliging is hier te lezen.

Kan ik tussentijds van abonnement wisselen?

U heeft bij ons de keuze uit 3 abonnementen met verschillende functionaliteit. Uiteraard zijn deze ook volledig af te stemmen op uw behoefte. Uw abonnement tussentijds aanpassen? Geen probleem! Bij Whyless kunt u uw WiFi as a Service abonnement op- en afschalen zo vaak u wilt. Ook het toevoegen van extra functionaliteit, zoals bijvoorbeeld gastentoegang, is geen enkel probleem.

Is dit ook mogelijk zonder abonnement?

Dit is zeker mogelijk, u koopt dan in principe alle apparatuur van ons. U kunt alleen geen gebruik maken van de managed services die wij bieden.

Hoe snel kan ik mijn WiFi netwerk gaan gebruiken ?

Wij houden meestal een tijd aan van 2 tot 4 weken om onze oplossing volledig te implementeren. Dit kan natuurlijk verschillen wanneer we te maken hebben met hele specifieke projecten. Aan het begin van het project gaan wij met u in overleg hoe de definitieve planning eruit ziet.

Wat is de contractduur van het WiFi as a Service abonnement?

Dat is geheel aan u. Wij bieden mogelijkheden van 1, 3 of 5 jaar aan. Alle WiFi as a Service abonnementen zijn verlengbaar. Wij voorzien u gedurende het abonnement van de nieuwste technologie en hardware.