WiFi as a Service

WiFi as a Service (WaaS) is een volledig verzorgde dienst inclusief onderhoud en beheer. Alles wat u nodig heeft voor een snel, veilig en betrouwbaar WiFi netwerk in één flexibel abonnement. Hierdoor is het niet nodig om specialistische WiFi kennis en dure meetapparatuur zelf in huis te hebben. Ook het up-to-date houden van uw WiFi omgeving zit volledig bij het WiFi as a Service abonnement inbegrepen.

Business

Voor retail, restaurants of kleine kantoren

Snelle en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
High-end hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High-density WiFi
Zorgapplicaties

Professional

Voor hotels, industrie of grotere kantoren

Snelle en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
High-end hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High-density WiFi
Zorgapplicaties

Enterprise

Voor overheid, ziekenhuizen of groothandels

Snelle en veilige WiFi
Kantoorapplicaties
Streaming media
24/7 Monitoring
Health Checks
High-end hardware
Voice over WiFi
Gastenportaal
Enterprise security
High-density WiFi
Zorgapplicaties

Hoe gaan wij te werk?

Design

Onze consultants denken met u mee over de toepassingen en inrichting van het WiFi netwerk om zo naar een definitief design toe te werken. Ook wordt er gekeken naar de integratie met het bestaande netwerk en de benodigde bekabeling. Op basis van de plattegronden maken wij een WiFi simulatie en voeren een WiFi meting uit bij u op locatie. Zo weten wij precies wat er benodigd is om de juiste WiFi performance te garanderen.

Configuratie

Op basis van het design maken wij alvast de configuratie in orde. Deze configuratie kunnen wij al uitvoeren vóórdat de benodigde hardware is geïnstalleerd. Hiermee zorgen we ervoor dat het nieuwe WiFi netwerk snel en gemakkelijk – zodra de bekabeling en installatie gereed is – in gebruik kan worden genomen.

Installatie

Het aanleggen en/of aanpassen van bekabeling laten we over aan een installateur en maakt geen onderdeel uit van de eenmalige projectkosten. Wij werken graag samen met uw eigen huissinstallateur. Heeft u deze niet, dan kunt u gebruik maken van één van onze partnerinstallateurs en ook dan zorgen wij voor de volledige aansturing zodat het project soepel verloopt.

Oplevering

Zodra alles is aangesloten testen wij de volledige WiFi as a Service oplossing. Wij zijn pas klaar wanneer alles naar behoren werkt. Zodra de oplevering gereed is nemen wij de oplossing in ons beheer en zorgen wij dat u tevreden blijft.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Wifi as a Service?

WiFi as a Service biedt alle voordelen van een professioneel WiFi netwerk zonder dat u vooraf hoeft te investeren. U betaalt namelijk alleen voor het gebruik van het WiFi netwerk. Grote investeringen zijn verleden tijd en u kunt direct profiteren van een professioneel, betrouwbaar en perfect werkend WiFi netwerk. Uw maandelijkse abonnementsprijs is gebaseerd op het aantal gebruikers en het gebied waar u WiFi dekking wenst. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat zijn de kosten van het WiFi as a Service abonnement?

De maandelijkse kosten worden bepaald door het aantal gebruikers, de oppervlakte en de gewenste toepassingen voor uw WiFi omgeving. Mist u nog iets of heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op.

Hoe weet ik of mijn WiFi netwerk veilig is?

De hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken worden in Duitsland door Lancom Systems ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste normen van gegevensbescherming. Al onze oplossingen beschikken over het keurmerk “IT-Security Made in Germany” (ITSMIG). Het federaal kantoor voor informatiebeveiliging (BSI) bevestigt de betrouwbaarheid en het uitstekende beveiligingsniveau van de hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken. Tevens maken wij gebruik van de laatste security standaarden en zorgen wij altijd dat uw WiFi netwerk up-to-date is. Meer over onze netwerkbeveiliging is hier te lezen.

Kan ik tussentijds van abonnement wisselen?

U heeft bij ons de keuze uit drie abonnementen (Business, Professional of Enterprise). Uiteraard zijn deze volledig af te stemmen op uw situatie. Uw abonnement tussentijds aanpassen? Geen probleem. Bij Whyless kunt u uw WiFi as a Service abonnement op- en afschalen zo vaak u wilt. Ook het toevoegen van extra opties, zoals bijvoorbeeld een gastenportaal, is geen enkel probleem.

Wat is de contractduur van het WiFi as a Service abonnement?

Dat is geheel aan u. Wij bieden contracten aan met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar. Alle WiFi as a Service abonnementen zijn tevens te verlengen. Ook zorgen we ervoor dat gedurende de looptijd van het abonnement u beschikt over de nieuwste technologie én hardware.

Hoe snel kan ik mijn WiFi netwerk gebruiken ?

Wij houden een termijn aan van 2 tot 4 weken om onze oplossing volledig te implementeren. Deze termijn is uiteraard geheel afhankelijk van de grootte en/of specifieke wensen van een project. Aan het begin van elk project stemmen wij met u af hoe de definitieve planning eruit ziet.

Bieden jullie ook een WiFi oplossing aan zónder abonnement?

Ja, dit is zeker mogelijk. U koopt dan in principe alle apparatuur van ons. Houd er rekening mee dat u dan géén gebruik kunt maken van de Managed Services die wij bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.