Professionele WiFi
Ieder bedrijf stelt specifieke eisen aan een WiFi oplossing of heeft bijzondere wensen. Onze consultants hebben ervaring in alle branches en weten goed welke oplossing het beste bij u past. Goede WiFi en de juiste implementatie ervan zorgen voor een soepel bedrijfsproces en een focus op de kernactiviteiten binnen uw bedrijf. Samen met Whyless blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van WiFi én IT. 
Managed service
Een goed WiFi vereist voortdurend aandacht. We houden alles scherp in de gaten met 24/7 netwerkmonitoring en uitgebreide beheer en support. Wij leveren de beheer en service diensten die u nodig heeft om de continuïteit van uw netwerk te garanderen, inclusief 24/7 monitoring en maandelijkse updates. 
WiFi as a service
WiFi as a Service biedt alle voordelen van een professioneel WiFi netwerk zonder dat u hoeft te investeren. U betaalt namelijk alleen voor het gebruik van het draadloze netwerk. Grote investeringen vooraf zijn verleden tijd en u kunt direct profiteren van een professioneel en perfect werkend WiFi netwerk.  
Alles inbegrepen in één abonnement
Ons maandelijkse abonnementsmodel betekent perfecte en zorgeloze WiFi performance voor iedereen binnen uw bedrijf, alles wordt voor u geregeld en u heeft geen omkijken meer naar uw netwerk. 
Wat maakt WiFi van Whyless zo speciaal?
Whyless biedt WiFi aan die toonaangevende hardware bevat om een optimale WiFiomgeving te garanderen. Dit doen wij door middel van professionele en 100% veilige apparatuur bestaand uit:  

  • Professionele Access Points 
  • Netwerk Switches 
  • Next-Generation Firewalls 
  • (VPN) Routers en Gateways 

Bij Whyless werken we samen met fabrikanten die gespecialiseerd zijn op het gebied van WiFi-technologie, zodat u verzekerd bent van de nieuwste technologie tegen de beste prijs.   

Deskundig WiFi-ontwerp 

Met behulp van geavanceerde tools maken wij een simulatie en WiFi design van uw locatie en ontwerpt ons team van ervaren WiFi engineer een draadloos netwerk op maat die gebaseerd zijn op uw behoefte. Daarnaast doen wij ook een WiFi meting (Site Survey) zodat wij er zeker van zijn dat het design klopt.  

Captive Portal voor gasten-Wifi 

WiFi as a service van Whyless biedt de mogelijkheid voor een aanpasbare splashpage met social login-opties om de gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten te verbeteren en integraties met e-mailmarketing- en betalingssystemen. 

Zo onderscheiden wij ons

20 jaar ervaring

Professionele apperatuur

100% secure hardware en software

WiFi als servicemodel

Een WiFi omgeving die 24/7 gemonitord wordt

Een ervaren supportteam dat 24/7 voor u klaar staat