Professionele WiFi

Ieder bedrijf stelt specifieke eisen aan het WiFi netwerk. Onze WiFi consultants hebben ruime ervaring in alle branches en weten precies welke WiFi oplossing het beste bij uw wensen past. Whyless is expert in professionele WiFi en de correcte implementatie ervan. Zo kunt u zich focussen op de kernactiviteiten binnen uw bedrijf. Wanneer u kiest voor Whyless blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen WiFi én IT. 
Monitor met wifi icoon

Managed Services

Een professioneel WiFi netwerk vereist voortdurend aandacht. We houden uw netwerk scherp in de gaten met onze 24/7 netwerkmonitoring en uitgebreide beheer en support. Whyless levert de beheer- en servicediensten die u nodig heeft om de continuïteit van uw WiFi netwerk te waarborgen, inclusief 24/7 monitoring en maandelijkse updates. 
Illustratie met doos

WiFi as a Service (WaaS)

WiFi as a Service biedt alle voordelen van een professioneel WiFi netwerk zonder dat u vóóraf hoeft te investeren. U betaalt namelijk alleen voor het gebruik van het WiFi netwerk. Grote investeringen zijn daarmee verleden tijd en u kunt direct profiteren van een professioneel, betrouwbaar en perfect werkend WiFi netwerk.  
Illustratie van tandwielen

Alles-in-één-abonnement

Het maandelijkse WiFi as a Service abonnementsmodel van Whyless betekent perfecte en zorgeloze WiFi performance voor iedereen binnen uw bedrijf. Alles wordt voor u beheerd en geregeld en u heeft geen omkijken meer naar uw WiFi netwerk. Klik hier voor een prijsopgave om gemakkelijk inzicht te krijgen wat WiFi as a Service voor u kan betekenen.

Wat maakt WiFi van Whyless zo speciaal?

Whyless maakt gebruik van toonaangevende high-end hardware om een optimale WiFi omgeving te garanderen. Deze professionele en 100% veilige apparatuur bestaat uit: 

  • Professionele WiFi Access-Points 
  • Netwerk Switches 
  • Next Generation Firewalls 
  • (VPN) Routers & Gateways 

Bij Whyless werken we samen met fabrikanten die gespecialiseerd zijn op het gebied van WiFi technologie, zodat u verzekerd bent van de nieuwste technologie tegen de beste prijs.   

Deskundig WiFi design 

Met behulp van geavanceerde tools maken wij een simulatie en een WiFi design van uw locatie. Zo ontwerpt ons team van ervaren WiFi engineers een professioneel WiFi netwerk op maat die gebaseerd is op uw wensen. Daarnaast voeren wij ook een WiFi Site Survey (meting) uit zodat wij er zeker van zijn dat het design klopt. 

Captive Portal voor uw gastennetwerk

U heeft vast wel eens verbinding gemaakt met een WiFi hotspot op een vliegveld of in een hotel waarbij u enkele gegevens moest achterlaten. Met WiFi as a Service (WaaS) van Whyless bieden wij u de mogelijkheid voor een captive portal (splashpage). Deze splashpage kan geheel worden aangepast naar uw huisstijl en is voorzien van de laatste beveiligingsstandaarden. Zo verbetert u niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten maar kunt u deze bovendien integreren met uw e-mailmarketing- en betalingssystemen.

Zo onderscheiden wij ons

20 jaar ervaring

high-end apparatuur

100% secure hardware & software

WiFi as a Service

24/7 monitoring

24/7 support